Pitkänä perjantaina innostuin kokkaamaan tai olin suunnitellut kaikki jo etukäteen, että mitä tehdään, suurinosa ala Pirkkalehti, muunnellen.

 

Aamu alkoi värjätyillä munilla ja niiden nokittelulla. Kananamunat värjäsin elintarvikeväreillä, laitoin keitin veteen, punainen onnsitui hyvin, mutta muut ei niinkään, mutta poika ainakin tykkäs.

 

1239621446_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Alkupalana oli keitettyä valkoista parsaa valmiilla kaupan hollandaiskastikkeella j avalkosipulimajoneesilla täytetyt kananmunat.

 

1239621371_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Pääruokana jugurttimarinoitua naudanpaistia, kippari perunoita, seesamiporkkanat ja uunikasvikset.

1239621356_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Jälkiruokana vielä sitten vadelmajäädykettä kermavaahdolla.

1239621308_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Lisäilen reseptejä kunhan tässä kerkiän :)